Speciale schilderwerken en -technieken

Van traditionele schilderwerken tot verfijnde houtimitaties, Werner Van Gestel vindt voor elk interieur een harmonische oplossing. Dankzij ruim 30 jaar ervaring in de wereld van (speciale) schildertechnieken garanderen wij altijd een hoogstaande afwerking.

Voor interieurs met allure

Het team van Werner Van Gestel zorgt voor hoogkwalitatief schilderwerk van uw binnen- en buitenmuren. Gepatineerde muren dragen bij tot een zachte en karaktervolle sfeer. Hout- en marmerimitaties en stucwerk geven uw interieur de finesse die u zoekt. Welke speciale schildertechnieken u ook kiest, u voelt onze passie voor het vak in uw interieur.

Ecologische schilderwerken

Bij Werner Van Gestel bent u verzekerd van een onberispelijk én milieuvriendelijk eindresultaat. Penselen en kwasten spoelen we nooit bij u thuis uit, maar wel in ons atelier. Daar wordt het afvalwater in een zuiveringsinstallatie verwerkt.

Als u wilt, kunt u alle schilderwerken ook laten uitvoeren met natuurproducten (waaronder Biofa).

Ruim 30 jaar ervaring tot uw dienst

Bij Werner Van Gestel kunt u rekenen op een ervaren en goed opgeleid team. Kwalitatief schilderwerk begint bij een uitstekende voorbereiding en eindigt bij een al even verzorgde afwerking. Een gedegen werforganisatie is dan ook een van de pijlers van ons schilderbedrijf.

U wilt de prijs weten voor schilderwerken in uw interieur? Of u bent benieuwd met welke speciale schildertechnieken we uw erfstuk een tweede leven bezorgen? Contacteer ons gerust voor een afspraak.