Uw allround schilder uit Mechelen

In 1989 richtte zaakvoerder Werner Van Gestel zijn gelijknamige schildersbedrijf op, dat tegenwoordig bestaat uit een gemotiveerd team van professionele schilders. Werner en zijn werkmannen geven elke weer het beste van zichzelf om u schilder- en behangwerk van hoogstaande kwaliteit te bieden. 

Bedreven in decoratieve schildertechnieken

Werner Van Gestel is een van de meest gerenommeerde schilders uit Mechelen. Hij volgde verschillende opleidingen in binnen- en buitenland, waaronder het gekende Van der Kelen Instituut in Brussel. Deze internationaal geprezen school leert professionals op een intensieve en praktische manier decoratieve schilder-, hout- en marmertechnieken bij. De kennis en expertise bracht hij over op zijn gemotiveerde medewerkers, die stuk voor stuk een bijdrage leveren aan de uitstekende reputatie van het schildersbedrijf. 

Vertrouw op een expert

Kunt u voor de bouw- of renovatiewerken van uw woning of zaak een bedreven en secure schilder gebruiken? Aarzel dan niet en contacteer Werner Van Gestel. Onze vakmannen bieden perfect verzorgde schilderwerken met een gedetailleerde afwerking, zowel in als buiten Mechelen. 


Zaakvoerder: Werner Van Gestel
Atelier: Zandvoortstraat 25 • 2800 Mechelen