Hout- en marmerimitaties

Gedetailleerde marmerimitaties geven uw interieur meer cachet. En met vakkundig uitgevoerde houtimitaties krijgen uw tv-kast, plinten, deuren… allemaal dezelfde eiken- of mahoniehouten kleur. Dat zorgt dan weer voor harmonie in uw woning.

Een interieur met allure

Droomt u van decoratie in marmer? Het team van Werner Van Gestel is bedreven in alle soorten imitaties in marmer, bijvoorbeeld voor een schoorsteenmantel of lambrisering. Wij helpen u om stijlvolle accenten aan te brengen in  marmerimitatie, die perfect bij uw behangpapier passen.

Ook als u een houtimitatie wil laten schilderen op een deur, muur of meubel zit u goed bij Werner Van Gestel. Met een stijlvolle houtimitatie of met enkele rake details in bladgoud kunt u bijvoorbeeld een eenvoudig nachtkastje de ster van uw slaapkamer maken. Laat ook uw (imitatie)houten omlijstingen patineren en geef ze een verweerde, karaktervolle uitstraling.

Ruim 30 jaar vakmanschap

Wij hebben de juiste technieken onder de knie voor hout- en marmerimitaties. Werner Van Gestel zelf volgde diverse opleidingen, onder meer aan het gerenommeerde Van der Kelen instituut. Hout- en marmerimitaties hebben dan ook geen geheimen meer voor de vakspecialisten in ons team. En ruim 30 jaar vakmanschap: dat merkt u in al onze realisaties.

Wilt u uw interieur meer cachet geven? Maak een afspraak. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u een offerte te bezorgen.